Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKTUALNO

Komedijom Teatar Ludens s "Izborima" nastupa u GK Gavelli

Izbori
Foto: arhiva\"
1/3
08.11.2011.
u 15:29

Riječ je o urnebesnoj komediji o reizboru američkog predsjednika koja je lokalizirana i aktualizirana "biserima" s naše političke scene

Ludens teatar gostuje u GDK "Gavella" predstavom "Izbori" u režiji Darija Harjačeka u nedjelju 13. studenog u 19.30 sati. 

Dva tjedna nakon koprivničke premijere i velikog zanimanja koje je predstava pobudila upravo zbog svoje aktualnosti, i zagrebačka publika ima priliku vidjeti ovu suvremenu, aktualnu i urnebesnu komediju. Kada bi se reklo da tekst govori o korupciji na najvišem državnom nivou, skupljanju crnih fondova za financiranje izbora, iznuđivanju milijuna iz državnih poduzeća, izbornim manipulacijama koje idu za tim da se prodati može sve što se dovoljno puta vidi na televiziji ili pročita u novinama, onda bi svaki suvisli čovjek u startu zaključio kako je neki domaći pisac uhvatio trenutak koji se zove hrvatska politička stvarnost, kako predstava zapravo govori o aktualnoj političkoj vlasti u našoj zemlji, no riječ je o urnebesnoj komediji o reizboru američkog predsjednika koja je lokalizirana i aktualizirana "biserima" s naše političke scene.

Redatelj predstave je Dario Harjaček, scenografkinja Dinka Jeričević, kostimografkinja Marita Ćopo, a igraju Sven Šestak, Vladimir Tintor, Jelena Hadži-Manev i Dean Krivačić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije