Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mjuzikl

Komedijina “Jalta, Jalta” u Areni Zagreb odgođena za 25. veljače

jalta
arhiva vl
02.12.2009.
u 14:31

Legendarni domaći mjuzikl skladatelja Alfija Kabilja i libretista Milana Grgića za spektakularnu priredbu u Areni Zagreb priprema Vlado Štefančić.

Zbog složene tehničke produkcije mjuzikla “Jalta, Jalta” koji je ansambl kazališta Komedija trebao izvesti 7. prosinca u zagrebačkoj Areni, predstava je odgođena za 25. veljače. Legendarni domaći mjuzikl skladatelja Alfija Kabilja i libretista Milana Grgića koji je za spektakularnu izvedbu u Areni pripremao Vlado Štefančić nedavno je obnovljen na sceni HNK Osijek, izvođen je i u HNK Ivana pl. Zajca u Rijeci, a praizveden je u Zagrebu 1971. godine. (dde)

Komentara 1

Avatar punkufer
punkufer
14:37 03.12.2009.

Kabilji i Štefančić su dinosauri iz nekih davno prošlih vremena. Ta predstava je na nivou partizanskih filmova i služi veličanju Jugoslavije i njezinog hrabrog i velikog komunističkog vodstva. To je vrijeme pregazilo prije BAREM 20 godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije