Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Riječke ljetne noći

Komedija "Sve o ženama" kreće u osvajanje festivalske publike

sve o ženama
arhiva VL
15.07.2010.
u 14:16

Predstave će bit održane na novootkrivenoj festivalskoj lokaciji, u srcu riječkoga Staroga grada, na Trgu Matije Vlačića Ilirika, a predstave će se izvoditi uz titlove.

Ambijentalne, festivalske izvedbe sezonske uspješnice Talijanske drame riječkog HNK, komedija Mire Gavrana  "Tutto sulle donne“/“Sve o ženama“ u režiji  Neve Rošić na programu je "Riječkih ljetnih noći“ u subotu, 17. srpnja (21.30 sati)  i u ponedjeljak, 19. srpnja (također 21.30). Obje izvedbe bit će održane na novootkrivenoj festivalskoj lokaciji, u srcu riječkoga Staroga grada, na Trgu Matije Vlačića Ilirika, a predstave će se izvoditi uz titlove.

U ovoj britkoj i ciničnoj komediji isprepletene su dogodovštine žena, pripadnica različitih generacija i socijalnog okruženja, a sjajno ih glume Elvia Nacinovich, Elena Brumini i Rosanna Bubola, članice glumačkog ansambla Talijanske drame. Te tri glumice nose 15 uloga i vode publiku kroz 16 različitih prizora u kojima su ostvarile iznadprosječne glumačke kreacije. Potvrđeno je to i na nedavnim "Danima satire“ u Zagrebu na kojima je ansambl predstave "Tutto sulle donne“/“Sve o ženama“ osvojio posebno priznanje "Zlatni smijeh“ za kolektivnu glumu u predstavi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije