Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mlakarov glas

Komedija "Od stoljeća sedmog" premijerno izvedena u Koprivnici

Koprivnica Od stoljeća sedmog
Marijan Susenj/PIXSELL
17.11.2012.
u 23:02

Pijani i nafiksani vladari, podmitljivi pregovarači, združivanje, pa razdvajanje i ratovanje sa susjedima - to je hrvatska povijest u komediji Ivana Vidaka "Od stoljeća sedmog"

Pijani i nafiksani vladari, podmitljivi pregovarači, združivanje, pa razdvajanje i ratovanje sa susjedima - to je hrvatska povijest u komediji Ivana Vidaka \"Od stoljeća sedmog\" koju je Ludens teatar večeras premijerno prikazao u Koprivnici. Razigrani Jan Kerekeš, Dean Krivačić i Slaven Španović publiku su nasmijali povremeno sjajnim gegovima i sa scene su otišli praćeni burnim aplauzom.

Vrlo fleksibilna režija Dore Ruždjak Podolski glumcima je omogućila brze transformacije na sceni uz korištenje skromnog rekvizitorija. Smiješna strana hrvatske povijesti na koprivničkim je daskama ispričana iz stoljeća u stoljeće na doista zabavan način, a sve je začinio glas Olivera Mlakara kao naratora.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije