Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
''Koko i duhovi'

''Koko i duhovi'' u Booksi

Koko i duhovi
26.04.2011.
u 12:57

Najnoviji filmski nastavak o Kušanovu junaku Koku pod nazivom ''Koko i duhovi'' suočit će Koka s novim izazovima, a isječke iz filma moći će se prije premijere pogledati u Booksi uz redatelja filma

Tribina ''Književnost na planu'' koja će se održati 26. travnja u 19 sati u prostorijama Bookse ovoga će puta dovesti redatelja Danijela Kušana, a ujedno će prikazati isječke iz njegova najnovijeg filma ''Koko i duhovi'' koji će svoju kinopremijeru doživjeti krajem ove godine.

Daniel Kušan i njegov legendarni otac Ivan Kušan zajedno su napisali scenarij za najnoviji film o proslavljenom junaku Koku koji će se ovaj put susretati sa drugačijim i modernijim izazovima. Zadnja je klapa pala krajem prošle godine, a redatelj Daniel Kušan ističe da je izuzetno zadovoljan snimanjem.

Na tribini će biti govora o prilagodbi Kokovih priča modernim vremenima, odabiru mladih glumaca i šansama koje najnoviji Kušanov uradak ima protiv visokoprodukcijskih hollywoodskih filmova.

Svi okupljeni imat će neponovljivu priliku pogledati isječke iz filma prije kinopremijere.

''Koko i duhovi'' projekt je produkcijske kuće Kinorama koja namjerava snimiti pet filmova s Kokom u glavnoj ulozi. Scenarij za ''Koka i duhove'' osvojio je nagradu EACEA 2007. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije