Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
montažstroj

Koja je najvažnija minuta vašeg života?

PXL_100920_2891
PIXSELL
20.04.2012.
u 16:39

Montažstroj ovaj put dokumentarac i kazališnu predstavu radi s osobama starijim od 55 godina koje nemaju scenskog iskustva

Montažstroj je ponovno u akciji, ali ovaj put poseban poziv upućuje svima koji su stariji od 55 godina. Naime, njihov novi projekt testira međugeneracijsku solidarnost i stoga su u njega pozvani svi koji su društveno osjetljivi i odgovorni, vole umjetnost i žele surađivati s Montažstrojem, ali se nikada nisu vidjeli na daskama.

Stoga projekt 55+ postavlja pitanja: Koja je najvažnija minuta vašeg života? Koju minutu biste htjeli vratiti? Koja vas je minuta najviše boljela? Kako želite da izgleda vaša posljednja minuta? Vjerujete li u sretan završetak? Zanimaju ih odgovori generacije 55+. Sada traže volontere, a od onih koji im se jave odabrat će 55 osoba (starijih od 55 godina) te s njima, nakon kreativnih radionica koje će trajati dva mjeseca, napraviti kazališnu predstavu i dokumentarni film. Svaki od protagonista provest će na sceni i u kadru točno onoliko sekundi koliko ima godina.

 Cilj je da svaki od njih u tom kratkom vremenu predstavi svoju priču. Prijave se primaju na: 01 46-824-64 ili na info@montazstroj.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije