Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nives Ivanković
Povratak na članak

Zbog žena su se vodili ratovi, ali žene dosad nismo vidjeli da pokreću tu vrstu ludila i bezumlja

Moje postojanje u javnom prostoru je zanimljivo samo kroz moj rad. Sačuvala sam svoj mikrosvijet za sebe i mislim da je pošteno zauzimati javni prostor samo kada imam što reći o projektu na kojem trenutačno radim.

Komentari 10

Avatar Vrijeme
Vrijeme
11:44 13.08.2022.

Cuj zene nisu pokretale ratove? Pa pogledaj britansku kraljicu Viktoriju koja je kontrolirala 25% planete. Vodila je desetke ratova na dnevnoj bazi. Pogledaj rusku caricu Kararinu, ratovala je cijelo svoje vrijeme vladavine. Pogledaj englesku Elizabetu, pogledaj spanjolsku Isabelu,....itd.

VL
Avatar Cantor
Cantor
11:23 13.08.2022.

Kaže privilegirana i razmažena „dama” da joj smeta patrijarhat. Ne, treba nam valjda još više takvih „heroina” da nam pokažu pravi put....

VL
DU
Deleted user
11:11 13.08.2022.

Tako treba, onda buš i ti na bager, pneumatsku i slično......ajde napokon

VL
BE
Bellybutton
12:19 13.08.2022.

Čuj ne pokreću ludilo ni bezumlje a otkad su dobile pravo glasa redovito biraju komuniste/socijaliste, feel good lažne spodobe koje ih pridobiju osjećajnim izjavama poput takvih da će im omogućiti prava da ubijaju vlastitu nerođenu djecu. Emancipirana žena sa zapada je jedno od najvećih tragedija moderne civilizacije od koje uglavnom ne dolazi ništa dobro, svaka čast izuzecima.

VL
DU
Deleted user
12:10 13.08.2022.

Nikad se zbog žena nisu vodili ratovi, ne umišljajte, i ne davajte si/nam veće značenje nego što ga imate/imamo. Ratovi su se vodili zbog moći, vlasti, taštine, ega, i ostalih negativnih ljudskih osobina. Žena može biti samo lažni povod, iz usta samog pokretača rata, stvarnost i istina je sasvim druga. A, nije da i žene kroz povijest nisu i same pokretale ratove, i ostala zvjerstva, i pokazale odstupanje od ustaljenog narativa koji ju prati - "slabiji spol", i svega onoga što ta sintagma (lažno) predstavlja.

VL
Avatar Hrvatska Banovina
Hrvatska Banovina
14:06 13.08.2022.

LOL. Ova kao da je pala s Venere.

VL
GZ
Glas za hdz=glas za pupovca
14:12 13.08.2022.

Hahah. Izbaci te sise još malo i muči.

VL
DU
Deleted user
13:34 13.08.2022.

Kad će se više prestati pljuvati po ženama, ova doza ogorčenosti i frustracije svakodnevno što se viđa na internetu stvarno je toksična za sve strane. Od mržnje i nerazumijevanja nema koristi, zadovoljna osoba nema potrebe za time...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.