Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
In memoriam
Povratak na članak

Književnik Pajo Kanižaj preminuo u 77. godini

Dobitnik je mnogih domaćih nagrada za humorističko-satiričko stvaralaštvo („Zlatno Kerempuhovo pero“, „Zlatna sirena“) kao i prve nagrade na Međunarodnom festivalu humora u Italiji. U Tokiju je dobio nagradu za haiku.

Komentari 9

AL
Alberti
12:31 04.11.2015.

Posvetili ste mu par redaka, a njegove zasluge u kulturi nisu male. Bitno je da o Severini mozete pisati svaki dan, prakticki policijske izvjestaje. Sramota!

VL
LO
lojtra1
13:03 04.11.2015.

Naš Podravec i Koprivničanec. Oštre misli i britkog pera. Još jedan naš originalni 'naivac' koji je vjerovao da će za svojeg života vidjeti autoput od Koprivnice do Zagreba (pa makar ga platili sami svojim novcima). Ali jedan život je premalo za to. Pokoj vječni daruj mu Gospodine!

VL
ZE
zelenakrava
13:03 04.11.2015.

Čovjek je i prije 1990. bio osvjedočeni Hrvat i to javno. Ah svatko ponekad može reći i nešto sa čime se ne slažemo.A da je bio duhovit tj. meni zanimljiv,to je činjenica.Počivao u miru.

VL
BA
bakulušić
18:07 06.11.2015.

Napisao sam naslov njegove pjesme koja ja prihvaćena u cijeloj Hrvatskoj i po kojoj ga najviše ljudi prepoznaje. Zašto mi je to obrisano? Nije protiv države, nije protiv naroda! Zašto ja to ne smijem napisati pokojnom u spomen???

VL
CH
chemica
12:36 04.11.2015.

Zna se šta je taj pisao devedesetih. Baš mu i ne služi na čast.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.