Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Knjiga svima i svuda donosi atraktivne književne naslove po niskim cijenama

Knjiga svima i svuda
05.11.2021.
u 15:14

Ovojesenska akcija svim ljubiteljima knjige omogućuje da kupe atraktivne naslove po akcijskim cijenama, bilo na online platformi ''Knjiga svima i svuda'' ili uživo. U sklopu akcije ''Knjiga svima i svuda'' svi zainteresirani moći će kupovati knjige s popustima od 20 pa čak do 70 posto.

Projekt Knjiga svima i svuda i ove jeseni u fokus stavlja promociju čitanja. Naime, Zajednica nakladnika i knjižara Hrvatske gospodarske komore osmislila je ovaj projekt zbog pandemijskih mjera, a projekt je prvi put uspješno održan u vremenu od 10. do 15. studenoga 2020. godine.

Ove godine ide dalje, a održava se od 9 do 14. studenoga istodobno s najposjećenijom književnom manifestacijom – Interliberom, Riječ je o najsigurnijem šopingu u gradu, a tome pridonosi i detaljno razrađen okvir poštovanja epidemioloških mjera na Interliberu, ali i mogućnost kupnje putem platforme KSS-a iz udobnosti vašeg doma.

Posebna važnost ovogodišnjeg projekta ''Knjiga svima i svuda'' i u tome je što se održava u 2021. godini koja je od Vlade RH proglašena godinom čitanja.

Ovojesenska akcija svim ljubiteljima knjige omogućuje da kupe atraktivne naslove po akcijskim cijenama, bilo na online platformi ''Knjiga svima i svuda'' ili uživo. U sklopu akcije ''Knjiga svima i svuda'' svi zainteresirani moći će kupovati knjige s popustima od 20 pa čak do 70 posto.

Na online platformi Knjiga svima i svuda moguće je pregledati nakladnike koji su se uključili u aktivnost nudeći popuste, kao i izbor izdanja koja su hrvatski nakladnici izdvojili kao svoje favorite. Ona izdanja koja mogu postati upravo vaša!

Nadalje, online platforma omogućava i preglednik knjižara koje su se uključile u akciju po gradovima diljem Hrvatske. Za pristup knjižarama koje će sudjelovati na ovogodišnjoj akciji dovoljan je samo jedan klik na preglednik, gdje između ostalog možete odabrati i grad te tako dobiti uvid u to koje knjižare su postale dijelom akcije ''Knjiga svima i svuda'' i tako podržale važan cilj promocije čitanja.

Novina ove godine jest i dostupnost premium programa koji uključuje predstavljanje novih knjiga na HRT3 i YouTube kanalu ''Knjiga svima i svuda'', a svaki dan od 19 sati u vremenu od 9. do 14. studenoga čekaju vas i gostovanja velikih književnika, koji se, između ostalog, mogu uživo popratiti na katu (galeriji) hale 5 Zagrebačkog velesajma.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije