Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novogodišnji koncert

Kći Nine Simone nastupa u rovinjskom Monte Muliniju

Simone
13.12.2010.
u 14:57

Simone, pravim imenom Lisa Celeste Stroud, 48-godišnja kći velike pjevačice dijelom se, dakako, koristi majčinom ostavštinom, ali dijelom traži i svoj vlastiti put

Luksuzni rovinjski hotel Monte Mulini, koji se u posljednje vrijeme profilira kao jedna od domaćih meka jazza, u novogodišnjoj noći ugostit će kćer legendarne r’n’r/jazz pjevačice Nine Simone koja nastupa pod umjetničkim imenom – Simone.

Pravim imenom Lisa Celeste Stroud, 48-godišnja kći velike pjevačice dijelom se, dakako, koristi majčinom ostavštinom, ali dijelom traži i svoj vlastiti put.

Na svom debi albumu iz 2008. “Simone On Simone” uz pratnju big benda izvodila je obrade pjesama svoje majke, a ove jeseni u filmu “For Colored Girls” izvodi majčinu pjesmu “Four Women”. No, u svemu tome traži svoj stil i put.

U novogodišnjoj noći nastupit će kao dio kvarteta, a uz nju i prateći bend, jazz sladokusce zabavljat će i domaće snage iz benda Soul Station u kojem nastupaju Ivana Starčević (vokal), Ante Gelo (jazz gitara), Zvjezdan Ružić (klavir), Tihomir Hojsar (kontrabas) i Borna Šercar (bubanj).

Ključne riječi

Komentara 2

MU
mala ulica
21:23 13.12.2010.

Wooow! Bravi Rovinjci! Imati takve gradove po HR. Doček nove u hotelu sa 5 zvjezdica i ovakvim umjetnicima mmmmm. Viel Spass!

OB
-obrisani-
16:25 14.12.2010.

Ne znam dobro kćer od velike Nine Simone,ali ova domaća ekipa iz Soul Station je fenomenalna.Ljudi sviraju svjetski,a i Ivana je kvalitetna pjevačica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije