Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema zime u Žar ptici

Kazalište školarcima daruje šest besplatnih predstava

Scena iz predstave "Waitapu"
Foto: Arhiva Žar ptica
04.01.2017.
u 14:46

Sve su predstave besplatne, ali rezervacija ulaznica nije moguća, već ih treba podići na blagajni kazališta sat vremena prije predstave

GK Žar ptica i ove godine uljepšava školske praznike djeci Zagreba. Njihova, sada već tradicionalna, akcija Nema zime u Žar ptici odvija se od nedjelje 8. siječnja do srijede 11. siječnja, a tijekom ta  četiri dana djeca će moći vidjeti šest hitpredstava ovog popularnog kazališta. Njihova zimska akcija se ove godine održava sedamnaesti put, a svi se u Žar ptici nadaju da će se i ove godine za svakuizvedbu tražiti karta više. Naime, u Žar ptici obično vlada takva gužva da odrasli u pratnji djece često ni ne stranu u dvoranu, već svoje mališane čekaju u predvorju kazališta.

Sve  predstave u sklopu ove akcije su besplatne, ali treba znati kako se ulaznice ne mogu unaprijed rezervirati, već se one preuzimaju sat vremena prije predstave na blagajni kazališta. "Nema zime u Žar ptici" odvijat će se prema sljedećem  rasporedu: u nedjelju,  8. siječnja u 11 sati prikazuje se "Kako živi Antuntun", a u ponedjeljak, 9. siječnja u 17 sati na programu je predstava "Kraljević i prosjak". U utorak su na programu dvije predstave: u 11 sati "Ti i ja mali medo", a u 17 sati "Waitapu", nastao po slavnom romanu Jože Horvata, kao i u srijedu kada je u 11 sati na programu predstava "Ja i moji osjećaji", a u 17 sati "Mrvice iz dnevnog boravka".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije