Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kazališno vijeće
Povratak na članak

Prepucavanje bandićevaca i lijeve struje blokira ZKM

Posljedice bitke za upravljanje teatrom može osjetiti i publika. Bilo mi je teško raditi s kolegama koji nisu prepoznavali uspjehe ravnateljice, i zato sam se povukla iz Vijeća

Komentari 1

IV
IvanXXIII.
21:05 28.03.2018.

Bandićev kadar koji već desetljećima divlja u kulturi Zagreba u slučaju ZKM-a bio je prisiljen poslužiti se nezakonskim sredstvima eda bi udovoljio beskrajnoj taštini svojega gospodara koji se petlja u stvari o kojima nema ni najmanjeg pojma. To što see ovaj put prijedog Kazališnog vijeća nekako omakao ne pristavši poduprijeti ono što je bilo naređeno jest pozitivan pomak sam po sebi. Korzeti su očito stali pucati. Kad Bandić konačno prijeđe na državnu koštu, sustav u kojemu adoratori Bandićeva lika i djela tako nezasluženo dobro prolaze srušit će se u roku keks.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.