Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Četvrta "sreća"

Kazališno vijeće opet predložilo Duška Mucala za intendanta

mucalo (1)
Nino Strmotić/Pixsell
12.04.2011.
u 13:33

Kazališno vijeće Mucalov je program ocijenilo znatno kvalitetnijim i stručnijim od prethodnog

I nakon četvrtog natječaja, Kazališno vijeće HNK Split predložilo je Duška Mucala za intendanta. Konkurirale su mu violinistica Majda Goluža i prof. Helena Perčić. Kazališno vijeće Mucalov je program ocijenilo znatno kvalitetnijim i stručnijim od onog s kojim se natjecao prvi put, a i u proteklih šest mjeseci kao v. d. pokazao je, objašnjavaju, da je sposoban voditi teatar. O izboru Duška Mucala za intendanta odlučit će Gradsko vijeće, a ministar kulture onda ima 60 dana da ga potvrdi ili odbije.

Komentara 4

KA
Karla
14:46 12.04.2011.

Tako i treba. Nekakve umišljene veličine misle da su bolje i stručnije od Mucala ali stvarnost je drugačija: Pokazalo se opet da je Mucalo najbolji i najsposobniji. Prepustite Splitu da to riješi kako želi!

DU
Deleted user
16:05 12.04.2011.

Je li u to spda i balet? Ako je odgovor potvrdan onda prijedlog svakako prihvatiti.

ZA
zagster
16:12 12.04.2011.

ma baš ste mandrili...ali, kakva spodoba nam vodi državu, nije ni čudo da ima ljudi koji podržavaju kazaližne analfabete da vode drugo najveće kazalište...ali, kakav gradonačelnik-takvi građani..i u ST i u ZG...kakav premijer-takvi državljani..i u F i u I iu Hr

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije