Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbor ravnatelja

Kazališno vijeće Gavelle jednoglasno za Borisa Svrtana

Boris Svrtan
Foto: Anto Magzan/Pixsell
15.08.2014.
u 12:10

Odluku tek treba potvrditi Gradski ured za obrazovanje, kulturu i sport, no to ne bi trebao biti problem s obzirom na to da tri člana Vijeća kazališta bira upravo Gradski ured za kulturu

        Kazališno vijeće u srijedu je jednoglasno izabralo Borisa Svrtana za novog ravnatelja DK Gavella. Protukandidatkinja mu je bila Snježana Banović.

Odluku tek treba potvrditi Gradski ured za obrazovanje, kulturu i sport, no to ne bi trebao biti problem s obzirom na to da je tri člana Vijeća – Kostadinka Velkovska, Sandra Bagarić i Drago Topolovac – izabrao GU za kulturu, dok preostala dva – Enes Vejzović i Mladen Šoškić – dolaze iz kazališta Gavella. Mandat novog ravnatelja traje četiri godine.      

>> Otišao s mjesta ravnatelja Gavelle, pa si smislio novo radno mjesto

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije