Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMOSVJESNA GLUMICA

Kate Winslet voli svoje nedostatke

08.02.2009.
u 17:54

Nakon što je pokazala svoje čari u filmu „The Reader“, za kojeg se nada da će primiti nagradu Oscar krajem mjeseca, Kate Winslet otvoreno je progovorila o zadovoljstvu svojim tijelom. Danas stara 33 godine, glumica je rekla da se borila s viškom kilograma tijekom svojih tinejđerskih godina, ali da je naučila voljeti svoje „nedostatke“ poput volumeniozne stražnjice.

„Žene gledaju na naslovnice časopisa i čude se kako zvijezde uspjevaju zadržati lijepu kožu i ten. Ali u stvarnosti, većinu stvari pokrije šminka ili montaža. To je čak i nekakva tajna u svijetu showbussinesa. E, pa neće više biti tako. Stvarno mi je u interesu da žene, posebno mlade, shvate da ovo nije stvarna slika stanja.“, otkriva glumica.

“ Iako nije nikad bolovala od anoreksije ili bulimije, Winslet je priznala da je svojedobno bila opsjednuta gubitkom težine i danas joj je žao što je potrošila toliko živaca na gladovanje. „Te priče o mršavljenju me izluđuju! Sklona sam emotivno doživljavati probleme mladih ljudi koji se bore s tim problemima, jer sam bila u sličnoj situaciji i znam kako je teška. Trebamo ih naučiti da prava ljepota dolazi iznutra, i da je hrana važan dio života.“

Winslet se našla na udaru pojedinih kritičara zbog njene uloge u već navedenom filmu „The Reader“ u kojem tumači ulogu čuvarice nacističkog logora. Golema količina golotinje, prema njima, tragediju Holokausta stavlja u drug plan i tako je relativizira.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije