Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREMA ZA DODJELU OSCARA

Kate Winslet i crveni tepih

18.02.2009.
u 20:16

Kontroverzna uloga u filmu "The Reader" Kate Winslet mogla bi dovesti do dugo očekivanog Oscara. Dosad nominirana šest puta za ovu prestižnu nagradu, Winslet u navedenom filmu glumi bivšu čuvaricu nacističkog logora.

I dok je film prepun golišavih scena, zna se da je glumica vrlo pedantna i drži do svoje slike na crvenom tepihu. Za medije je izjavila da još nije odlučila što će staviti na sebe za veliku večer, ali zna da će biti lijepo i opušteno.

- Možda su to godine, ali jako sam zadovoljna svojim izgledom. Taj pritisak crvenog tepiha uopće ne osjećam. Zapravo, najviše se bojim da ću se spotaknuti i pasti ili izvaliti nekakvu glupost. Na kraju krajeva, svi tamo jedva čekamo malo mira od fotoaparata - kazala je glumica.

Uz to što je glumica, Winslet je i majka dvoje djece, Mije i Joa. Na pitanje kako spaja majčinstvo s karijerom, glumica je rekla da su kod djece najvažnije male stvari. Dobra organizacija i planovi unaprijed pomažu joj da se brine o djeci, te da ne osjete njezino odsustvo dok snima filmove.

(p.s.)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije