Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Legendarni kanađani

Kanadski prog-thrasheri Voivod u Močvari

Voivod
29.04.2011.
u 14:33

Još od samih početaka stremili su nečem novom i drugačijem pa su tako utjecaj britanskog heavy metala spojili s progresivnim rockom i hardcore-punkom

Legendarni kanadski prog-thrasher bend Voivod 8. svibnja će u klubu Močvara u Zagrebu održati koncert u 21.30 sati.

Voivod krasi zvuk britanskog heavy metala spojenog s progresivnim rockom i hardcore-punkom. Tekstovi koji govore o sukobu čovjeka i tehnologije koja prijeti da će zavladati svijetom, praćeni ekstremnom glazbom, odvojili su Voivod od ostatka trash-bendova.

Do kraja 80-ih bend je snimio pet izvrsnih albuma od kojih je ''Nothingface'' polučio najveći komercijalni uspjeh. Devedesete godine obilježene su turbulencijama unutar grupe zbog stalnih promjena članova i smrti gitarista Piggyja. Godine 2009. objavljuju album ''Infini'', kojim se vraćaju na turneje, a album posvećuju preminulom Piggyju.

Gostovanje jednog od najutjecajnijih kanadskih bendova, kojima se klanja i sam Dave Grohl, događaj je koji će zasigurno obradovati hrvatske obožavatelje Voivoida.

Ulaznice se u preprodaji mogu kupiti po cijeni od 100 kuna u ''Dirty Old Shopu'' i ''Rockmarku''. Na dan koncerta moći će se kupiti po cijeni od 150 kuna.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije