Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Kaliopi posvetila 'Crne ruže' Toši Proeskom

26.11.2008.
u 17:33

Suznih je očiju najveća makedonska pjevačka zvijezda Kaliopi održala preksinoć u ugodno popunjenom Aquariusu koncert vrijedan divljenja zbog njezinih nevjerojatnih vokalnih sposobnosti kojima tjera na pokazivanje emocija.

Iako je publika za prvih pjesama bila suzdržana, ubrzo se opustila i prepustila na trenutke frenetičnom makedonskom ritmu koji iskrenog čovjeka ne može ostaviti ravnodušnim.

Koliko je njezin koncert bio poseban dokazuje i popis uzvanika jer, tko drugi na jednom mjestu može spojiti zvijezde poput Tarika Filipovića, Alke i Matije Vuice, Arsena Dedića, Marka Tolje, Mire Ungara i na kraju - nevjerojatno, ali istinito - Simone i Ante Gotovca. Doduše, neki su se, nakon što su viđeni i snimljeni, brzo pokupili doma. Ali, tko smo mi da im sudimo.

Koncert je poslužio za promociju Kaliopina albuma “Želim ti reći”, a vjerojatno najemotivniji trenutak bio je kad je pjesmu “Crne ruže” posvetila premunulom Toši Proeskom, čiji je zagrebački klub obožavatelja također uživao na koncertu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije