Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANI SATIRE

Kako je Hitchcockov triler postao kazališna farsa Ludens teatra

ludens
17.06.2011.
u 16:45

Predstava u kojoj su ponajviše uživala djeca (pun balkon Kerempuha) oponaša film i nudi nekoliko zanimljivih rješenja redateljice Franke Perković

Hitchcock je znao što romanu nedostaje, piše u programskoj knjižici predstave “39 stepenica” Ludens teatra, koju smo gledali predzadnjeg natjecateljskog dana Dana satire.
Predstava u kojoj su ponajviše uživala djeca (pun balkon Kerempuha) oponaša film i nudi nekoliko zanimljivih rješenja redateljice Franke Perković. U glumačkoj ekipi izdvaja se Filip Juričić, iako je očito da mu lik blaziranog Britanca nije ni blizak niti drag. (b)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije