Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČETVRTAK U KIC-U

Kako će Montgomery stihovima 'popraviti' svijet

robert montgomery
03.03.2016.
u 13:33

Montgomery će u četvrtak, 10.03.2016., u 11 sati, poezijom barem nakratko svijet učiniti boljim mjestom, u ususret 21.03., međunardonom danu poezije

Poznati škotski konceptualni umjetnik, Robert Montgomeryj,  nastupa u Kulturnom informativnom centru, u Zagrebu.
Montgomery se izražava stihovima koje postavlja na billboarde, pali ih, od njih radi umjetničke instalacije i na taj način pokušava učiniti promjenu u svijetu, poslati snažne poruke, mijenjati svijest javnosti…
Uz našeg poznatog grafitera, Slavena Kosanovića Lunara,  Montgomery će u četvrtak, 10.03.2016., u 11 sat, poezijom barem nakratko svijet učiniti boljim mjestom. Lunar će se, dakako, izraziti na sebi svojstven način, a društvo će nam praviti i Emil Matešić, konceptualni umjetnik i ravnatelj KIC-a. Kroz cijelo druženje vodit će nas poznati radijski voditelj i komičar Luka Bulić.
Nadamo se da ćete nam se pridružiti i podržati projekt #Poetryforchange. Inspirirati se i možda otkriti pjesnika u sebi, pozivaju organizatori na susret s Montgomeryem.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije