Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komentar
Povratak na članak

Kada Georgij Paro kaže da nema karijeru, svi se trebamo zabrinuti

“Karijera je riječ koja ide uz novac, a ja novca nemam”, objasnio je doajen svjetskog kazališta u nedavnom intervjuu za Večernji list

Komentari 1

B7
b7
06:38 18.12.2015.

Točno! jal je u nas veći od svega. Imati takve uspješne ljude i postojano ih pljuvati to je naša misija.Srećom, Paro ipak radi, sigurno bi mogao i više, sigurno nema vilu na brdašcu kao njegove kolege po svijetu, ne pozivaju ga neke umne tete na tv emisije o kulturi da malo on kaže što znači biti intendant, redatelj, što je to kazalište i čemu ono služi.Zato smo mu zahvalni za svaku režiju koju nam još uvijek u datim okolnostima pruža.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.