Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi Roklicer

Jutro poezije objavilo zbirku pjesama Roberta Roklicera

nova knjiga robeta roklicera
arhiv vl
09.03.2011.
u 13:52

Jutro poezije objavilo je novu knjigu poezije književnika rođenog u Vukovaru Roberta Roklicera "Nebo nek' je i dalje samo nebo". Roklicer je do sada objavio pet knjiga pjesama

Robert Roklicer, književnik rođen 1970. godine u Vukovaru, ima novu, šestu zbirku poezije. Jutro poezije objavilo mu je knjigu "Nebo nek' je i dalje samo nebo". Miroslav Mićanović u pogovoru tvrdi da je ambicioznost njegova autorskog književničkog projekta u prisutnosti u realijama političkog i društvenog svijeta, u potrebi da se intervenira... Roklicer je objavio i dvije zbirke kratkih priča te roman "Žene, luđaci i malo dobrih pedera". Zastupljen je u antologijama, panoramama i zbornicima u zemlji i inozemstvu. Nagradio ga je osječki ogranak Matice hrvatske za neobjavljeni prozni rukopis nagradom Brod knjižara za 2010. i trećom nagradom Frana Galovića za kratku priču 2010. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije