Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Interliber

Julienne Bušić i Božo Skoko potpisivali knjige 'Zdravo oko - sjećanja' i 'Hrvatski velikani'

Julienne Bušić
Foto: Nina Đurđević/PIXSELL
1/15
14.11.2014.
u 19:31

Riječ je o ispovijesti pokojnog supruga Zvonka Bušića, a Skoko je potpisivao monografsku knjigu

Na štandu Večernjeg lista i 24 sata u petak popodne Julienne Bušić potpisivala je knjigu svog supruga Zvonka "Zdravo oko – sjećanja", koju je objavio Večernji list. Riječ je o jednoj od najprodavanijih knjiga ove sezone, svojevrsnim memoarima znamenitog hrvatskog domoljuba i idealista. Brojni su posjetitelji 37. Interlibera iskoristili priliku za upoznavanje s Julienne Busić koja je i sama napisala nekoliko hvaljenih i nagrađivanih knjiga.

Nakon što su svoju knjigu "Anđeo s tobom" na Večernjakovu štandu u popularnom petom paviljonu potpisivali Željka Tokić i Dan Sercer, svoju monografsku knjigu "Hrvatski velikani" potpisivao je Božo Skoko, znanstvenik i praktičar koji se između ostalog bavi i brendiranjem Hrvatske i njezinih velikana.

Foto: Nina Đurđević/PIXSELL

Foto: Nina Đurđević/PIXSELL

>> 'Zvonko je ostavio toliko materijala da bih mogla napisati još 10 knjiga'

>> Nino Raspudić na Interliberu predstavio '144 plus jedan kratki espresso'

Komentara 10

SV
simic.v1957
20:42 14.11.2014.

sta ovaj lupeta nema pojma neki melinda o cemu ti pricas pokrij se u rupu i ne izlaz trebalo je imat muda pa rec i za tebe je mesic i boljkovac velikani izdajice hrvackog naroda a oni koji su propagirali u ono vrijeme je trebalo imat muda pa rec da si hrvat nego udi u tu rupu i ne izlazi iz nje boljetije!!!!!!!

Avatar Feniks
Feniks
21:35 14.11.2014.

Život i smrt dvije su strane jedne te iste medalje. Jedna strana skriva drugu, i jedna drugu isključuje, ali su i ovisne jedna o drugoj, te premda jedna drugu pobjeđuje i jedna drugu nasljeđuje, ipak obje putuju kroz vječnost; nepomirljivi neprijatelji i nerazdvojni prijatelji. Zvonko Bušić

ST
Startrack
01:05 15.11.2014.

Kojih bolesnih ciljeva. Ja nikad nisam vidio nista bolesnije od krepate Jugoslavije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije