Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Knjige

Joža Horvat predstavio bengalsko izdanje romana “Waitapu”

joža horvat
Boris Ščitar /Pixell
17.02.2010.
u 15:04

U Hrvatskom centru za dječju knjigu u Zagrebu pisac koji uskoro slavi 95. rođendan Joža Horvat predstavio je bengalsko izdanje romana “Waitapu”.

U Hrvatskom centru za dječju knjigu u Zagrebu pisac koji uskoro slavi 95. rođendan Joža Horvat predstavio je bengalsko izdanje romana “Waitapu”, prisjetivši se vremena kada ga je pisao. Roman je prevela Malasree Dasgupta.

Hrvatski savez za esperanto, Izvori, Inter-kultura iz Maribora i Samatat Sanstha iz Kolkate predstaviti su hrvatsko i slovensko izdanje romana “Damoruov život” Trailokyanatha Mukhopadhayaya u prijevodu Domagoja Vidovića i Vinka Ošlaka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije