Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik u HKD-u

Josipovića na Malim scenama oduševili Beograđani

josipovic (1)
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/7
03.05.2010.
u 23:25

Po završetku predstave Derviš i smrt predsjednik je u ležernoj atmosferi kongresne dvorane hotela Neboder popričao s autorskim timom i glumačkim ansamblom beogradskog Narodnog pozorišta.

Kao poseban gost, na inače uvijek skromnom otvorenju festivala i prvoj predstavi “Derviš i smrt” pojavio se i predsjednik Ivo Josipović. Po završetku predstave u ležernoj je atmosferi kongresne dvorane hotela Neboder popričao s autorskim timom i glumačkim ansamblom beogradskog Narodnog pozorišta.

Male scene formalno je proglasio otvorenima zamjenik riječkog gradonačelnika Željko Jovanović, a osim njega, riječkoj publici koja je u velikom broju pohrlila na omiljeni kazališni festival, obratila se i Nina Obuljen iz Ministarstva kulture.

Sudeći po prvoj večeri, Riječani su gladni kvalitetnih kazališnih predstava; karte su za sve predstave većinom unaprijed rasprodane, a manje sretni ljubitelji kazališne umjetnosti jučer su ostali pred vratima HKD-a.

Ključne riječi

Komentara 53

DU
Deleted user
18:26 05.05.2010.

Svaka ptica svome jatu leti.

GO
golo
01:22 04.05.2010.

siguran sam da ce iza ovoga, josipovi-titovic-mesica doci ustasa. to je stvar koju partizani i komunisti nemogu nikako izbjeci

DU
Deleted user
11:06 05.05.2010.

Guske u magli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije