Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
karijera u padu

Johnny Depp izbačen iz "Fantastičnih zvijeri", traži mu se zamjena

Screenshot
12.11.2020.
u 10:20

Johnny Depp izbačen je iz glumačke postave trećeg nastavka filmskog serijala "Fantastične zvijeri i gdje ih naći".

Johnnyju Deppu posljednjih mjeseci ne ide dobro. Nakon što je sud presudio da jest “zlostavljač žena” u slučaju koji je pokrenuo protiv britanskog tabloida The Sun zbog klevete, dobio je otkaz i na serijalu filmova “Fantastične zvijeri i gdje ih naći”.

Dio je to Harry Potter franšize, svojevrsni prednastavak, u kojem je Depp tumačio Gellerta Grindelwalda, mračnog čarobnjaka i doslovnog čarobnjačkog Hitlera. Iako je autorica knjiga o Harryju Potteru i scenarija “Fantastičnih zvijeri”, J.K. Rowling u nekoliko navrata izjavila kako podržava Deppa i vjeruje mu, izgleda da su producenti morali popustiti pred lavinom kritika i obožavatelja koji su prijetili bojkotirati film. I dok je u prvom, od planiranih pet nastavaka, Colin Farrell glumio prerušenog Grindelwalda, njegovo pravo lice i naličje trebalo je biti Deppovo, kako se pokazalo u drugom nastavku. Šuška se da je uloga zbog toga ponovno ponuđena Farrellu koji ju je odbio jer se trenutno koncentrira na ulogu Pingvina u novom filmu o Batmanu.

A posljednje informacije koje su iscurile iz krugova oko “Fantastičnih zvijeri”, otkrivaju kako će se uloge prihvatiti Mads Mikkelsen. On je navodno bio i prvi izbor redatelja Davida Yatesa, a možemo se složiti da bi taj danski glumac poznat po ulozi Hannibala mogao odglumiti jednog od najstrašnijih mračnih čarobnjaka u povijesti i bolje od Johnnyja Deppa. Pogotovo ako se za sad klimava priča servirana nam u prva dva filma počne popravljati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije