Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

'Jinx Live' 12. prosinca u 'Tvornici kulture'

28.11.2008.
u 17:41

„Jinx Live“ naziv je prvoga koncertnog albuma grupe Jinx koji će se u prodaji pojaviti u petak 5. prosinca. Točno tjedan dana kasnije, u petak 12. prosinca bend će odsvirati posljednji zagrebački koncert prije novog albuma i to u zagrebačkoj „Tvornici kulture“.

Naime, s prvim danom 2009. Jinxi će se službeno povući iz javnosti i koncertnih aktivnosti kako bi započeli rad na novim pjesmama. Sljedeće pojavljivanje grupe uslijedit će uz premijeru prve pjesme sa sljedećeg albuma.

„Jinx Live“ sniman je na „Zelenoj turneji“ održanoj prošle godine u najvećim hrvatskim gradovima i iz kompletnih materijala izvučeno je ukupno 15 najboljih hitova uvrštenih na prvi koncertni album jedne od naših najpopularnijih grupa.

Od velikih trenutaka iz povijesti grupe („Tamo gdje je sve po mom“, „Ljeto“, „Ruke“, „Smijem se“, „Sve se jednom mora vratiti“, „Brazil“, „Bye Bye Baby Bye“, „Strijele na horizontu“...) do najjačih pjesama posljednjeg albuma („Na čemu si ti?“, „Na zapadu“, „Šmiramo“, „Hodam“) Jinxi imponiraju energijom, uigranošću i snagom pokazujući zbog čega ih i dalje smatraju vrhunskom koncertnom atrakcijom.

Koncertna promocija albuma, ali i posljednji zagrebački nastup u dogledno vrijeme zakazan je u „Tvornici kulture“ 12. prosinca s početkom u 21 sat. Tim koncertom na neki način će se zatvoriti krug započet 28. lipnja 2007. upravo u „Tvornici“ prvom svirkom nakon povratka na scenu.

(pr)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije