Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Jesu li umjetnička djela samo proizvodi za upravljanje

Upravljači od dramskog pisca traže potpis na ugovor prema kojemu će HRT 
imati isključiva i neograničena prava na njegovu emisiju

Komentari 1

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
15:27 02.05.2014.

Očito je da su ove naše domaće seoske glazbene udruge, unije i kojekakve strankice skužile da bi hrt autorsku čokoladu morao djelit na malo više djelova, velika parica je u pitanju s obzirom da pjevači i pjevačice, tzv autori uzimajuuzimaju preko 50% hrt-ovih prihoda od tv pretplate, s obzirom da svi znamo ko je i zašto postavio dotičnog ravnatelja daljnja rasprava je besmislena.....pogledajte samo reklamu za promicanje zaštite autorskih prava, jedan hvale vrijedan književnik na pet seoskih zabavljača.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.