Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osobni razlozi

Jelena Bosančić dala ostavku na mjesto ravnateljice Drame HNK Split

Ivo Cagalj/PIXSELL
13.10.2020.
u 16:38

Jelena Bosančić dala je ostavku na mjesto ravnateljice Drame HNK Split.

Ravnateljica Drame HNK Split Jelena Bosančić podnijela je pismenu ostavku na tu dužnost iz osobnih razloga.

- Jelena Bosančić želi se baviti režijom, a Dramom će ravnati dok se nađe osoba koja će ju zamijeniti - izjavio je za Večernjak intendant HNK Split Srećko Šestan. Dodaje kako je Bosančić proteklu godinu dana, od kada je izabrana na javnom natječaju kao jedina kandidatkinja, posao prvog čovjeka Drame itekako dobro odradila. Predstoje joj pripreme za postavljanje "Cavalerie Rusticana" i niz drugih predstava.

Za izbor ravnatelja Drame moguće su dvije opcije, raspisivanje natječaja ili da intendant sam imenuje novog ravnatelja. Nakon izbora nove šefice ili šefa Drame, Jelena Bosančić vratit će se na svoje staro mjesto, asistenta redatelja u Operi HNK Split.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije