Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOLUMNA
Povratak na članak

Je li papin posjet 
i kulturni događaj?

Papin je posjet stajao tek malo manje nego Dubrovačke ljetne igre, u prosjeku svaki je građanin izdvojio pola eura, a za pola šalice kave dobiveno je obilje kulturnih poruka

Komentari 3

SI
sinaj
13:56 12.06.2011.

Naravno da je kulturni događaj. Papa je sam po sebi, a pogotovo kada tu službu nosi jedan Ratzinger, nositelj europske povijesti i kulture.

VL
OB
-obrisani-
13:15 11.06.2011.

Papin posjet je cirkuska atrakcija, pa ako cirkus svrstavate pod kulturu, onda je to bio sam vrhunac kulture.

VL
JB
josip broz
01:43 12.06.2011.

11.06.2011. u 13:15h zeitgeist je napisao/la: Papin posjet je cirkuska atrakcija, pa ako cirkus svrstavate pod kulturu, onda je to bio sam vrhunac kulture. ____________________ a ti si marva koja bulji

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.