Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ja BiH

Jasmin Imamović predstavlja svoje romane u klubu Velvet

Jasmin Imamović
Goran Kovaci/PIXSELL
05.09.2014.
u 13:52

U sklopu festivala Ja BiH u ponedjeljak u 19 sati u klubu Velvet biti će predstavljen pisac Jasmin Imamović

        U sklopu festivala Ja BiH u ponedjeljak 8. rujna u 19 sati u zagrebačkom klubu Velvet u Dežmanovoj ulici 9 bit će predstavljen književnik Jasmin Imamović, inače i dugogodišnji gradonačelnik Tuzle. U programu će uz pisca sudjelovati i Milana Vlaović, Julijana Matanović i Jasmin Duraković. Ulomke iz knjiga čitat će Armin Omerović, a nastupit će i tenor Ivan Jelić.     

Imamović je autor četiri romana ‘Ubijanje smrti’ (1994.), ‘Besmrtni jeleni’ (1996.), ‘Obožavatelj trena’ (2003.) i ‘Molim te, zapiši’ (2009.). Član je Društva pisaca Bosne i Hercegovine, osnivač Međunarodnih književnih susreta Cum grano salis i inicijator regionalne književne nagrade Meša Selimović koja se dodjeljuje u Tuzli. Njegovi romani, priče i eseji prevedeni su na engleski, njemački, francuski, talijanski, španjolski, mađarski, poljski, slovenski, hebrejski, kurdski…

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije