Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Festival

Jamiroquai stiže na INmusic!

jamiroquai
Arhiva VL
03.03.2011.
u 14:14

Najveći hit u karijeri benda sigurno je pjesma "Deeper Underground" sa soundtracka "Godzille"

Festival INmusic ove će godine ugostiti još jedno veliko ime svjetske glazbene scene. Na Jarun dolaze Jamiroquai, britanske acid jazz i funk zvijezde koje često eksperimentiraju s discom i elektronikom.

Jamiroquai u dosadašnjoj karijeri ima više 30 milijuna prodanih albuma, proveli su ukupno 192 tjedna na listi UK Singles Chart između 1992. i 2006. godine, a čak 13 puta bili su nominirani za Brit Award i ponosni su vlasnici Grammyja.

Poznati su njihovi hitovi s albuma "The Return of the Space Cowboy", "Travelling Without Moving", "A Funk Odyssey" i drugih, a najveći hit u karijeri sigurno im je "Deeper Underground" sa soundtracka "Godzille", kojim su osvojili gotovo sve važnije top ljestvice u svijetu.

Na INmusicu će nastupiti kao jedan od glavnih gostiju festivala.

Ključne riječi

Komentara 1

AN
Andreeejjj
13:55 29.06.2011.

Isfrustrirano iskompleksirana Dr*pićka? Nju su kao maloljetnu vodali okolo srpsko - crnogorski \"fudbaleri\"! Sava Milošević je unajmio i ufurao u posao STARLETE tj sponzoruše! Tako je Nives Dr*pićku priporučivao svojim poznanicima sa novcem... Nakon toga iz srbije i CG prebjegla je u Zagreb i uvlačila se opet ali samo nogometašima, ovaj put Dinama, pa i mnogim ostalima. Bila im je \"zaštitni znak\" za tulume i sexologiju, pa ju je i Dario Zahora snimao u kadi tj sumnljivim pozicama, sa čak nekoliko suigraća...hmmmm. Dakle \"klubska cura - radodajka\" ili Nives NK Dinamo je na kraju ipak uhvatila muzu i muža Dineka Drpića, koji je večim dijelom i zbog nje tj \"svoje\" ili još čije supruge, na žalost upropastio nogometnu karijeru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije