Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo u kinima
Povratak na članak

Jadnici - sve je spektakularno osim, nažalost, očajnog pjevanja

Produkcija je doista spektakularna, osobito masovne scene Pariza 19. stoljeća ili, na primjer, otvaranje filma s prvom velikom zborskom točkom zatvorenika koji po olujnoj kiši golim rukama u brodogradilište uvlače ogroman jedrenjak

Komentari 5

Avatar Nomi
Nomi
11:30 25.01.2013.

Možeš misliti kako nisu uzimali sate pjevanja i kako to nisu vježbali. Pa nije to srednjoškolska produkcija skeča od 3 minute, pobogu. Očekujem za nekoliko dana to vidjeti, ali već sumnjam u dio o neuvježbanim glasovima glumaca. Možda nisu prekaljeni brodvejskomjuzikalski artisti, ali vjerujem da su glumom i sugestivnošću nadoknadili minus u pjevanju (koji, opet se nadam, nije beskonačno veliki minus).

VL
TS
TANJA s
14:03 24.01.2013.

Poštovani , ja se uopće ne bi složila s Vašom kritikom na flim u vezi pjevanja. Svatko od glumaca je pokazo iznenađujuće iskustvo u pjevanju . U početku nisam uopće vjerojavala svojim ušima niti očima kada sam vidjela Russell Crowa da pjeva. Ugodno me je iznenadio . Imao je malo grešaka ali to je bilo zanemarujuće . Jedina osoba za koju bi mogla reći da me nije dojmio u pjevanju je glumac koji je inaće glumio Borata u drugim filmovima. Film mi je poseban i zato sam morala reagirati na ovaku Vašu kritiku.

VL
LP
Lebron Petrovic
15:31 24.01.2013.

Za ekipu koja pjeva inače samo pod tušem, prilično dobro pjevaju !

VL
DG
dgrabaric
11:09 25.01.2013.

Dragi Branimire... apsoluto promašena kritika!!!! Nažalost. Iskreno, nakon odgledanih i odslušanih tko zna koliko "Jadnika", ovo je definitivno jedna od boljih. Osim Samanthe Barks te malog Huttlestonea koji su svjetski "vrh", Jackman, Crowe i Hathaway su definitivno izvrsni. Moje, očiglednoo "neodgojeno", uho apsolutno ne zvoni na uzbunu nego je oduševljeno, a sugestivnost Crowea stavlja ga u sam vrh izvedbi Javerta. Doista, jedino pravo nezadovoljstvo je kod izvedbe Thenardierovih, ali prije svega držim to velikim režijskim propustom koji je očito glazbenu frazu podredio filmskom efektu... i promašio. Šteta za ovakav komentar "Jadnika"... možda je ipak i za pop-operu potreban "poseban odgoj uha".

VL
EL
elise87
18:32 25.01.2013.

Sto ljudi, sto ćudi valjda. Ja sam recimo drugdje čitala samo pohvale na račun pjevanja, tu i tamo se spominjalo da Crowe nije dovoljno dobar kao ostatak ekipe, ali sve u svemu ovakvu kritiku nisam vidjela. Treba uzeti u obzir i to da su glumci pjevali live na setu, a kasnije je u postprodukciji dodan orkestar. Sve je to stvar osobnog doživljala. Meni je R. Crowe kao Javert izvrstan, da ne pričam o H. Jackmanu ili A. Hathaway. Ma film je fenomenalan i ostavlja snažan dojam jer je Hugoova priča bezvremenska i lako se poistovjetiti s njegovim junacima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.