Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Irena Škorić
Povratak na članak

'Između lažnog uspjeha i dugotrajne karijere, uvijek ću izabrati ovo drugo, jer znam da i moje gladne godine moraju proći'

'Sarajevski filmski festival ima dušu. Publika je predivna, volim u mraku kina slušati njene reakcije'

Komentari 6

NO
notthatperson
12:28 12.08.2016.

Jedini problem sa ovim filmom i svime sa slicnom tematikom je upravo detalj da nikad nije postojalo nesto kao 'antifasizam' kako ga poznaje zapad na podrucju bivse Jugoslavije. To je najobicniji falsifikat novije europske povijesti. Postojala je srpska hegemonija (krozz kraljevine), fasizam/nacizam i za kraj komunizam (dakle apsolutno totalitarni rezimi sa svim svojim brutalnim postupcnima). Antifasizam je bio samo jako dobro unovceni PR nakon WWII. I zato ovim spomenicima ne treba davati nikakvu paznju i zato ljudi od njih okrecu glavu (jer se srecom podsvjest naroda/drustva ne moze falsificirati). Lp, i nadji si neku drugu tematiku.. ova je proslo zavrseno vrijeme.

VL
DU
Deleted user
13:21 12.08.2016.

filmski festival, ne film festival

VL
B7
b7
07:02 12.08.2016.

Krasno, krasno!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.