Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Savska

Izložba "Ispit" studenata 1. godine diplomskog studija fotografije

Izložba ISpit
"
11.09.2012.
u 09:17

Predstavljaju se Siniša Glogoški, Luka Kedžo, Davor Konjikušić, Neven Petrović, Petra Mrša, Borko Vukosav i Nikola Zelmanović

Izložba fotografija studenata 1. godine diplomskog studija fotografije Akademije dramske umjetnosti pod nazivom ''Ispit'' održat će se u srijedu 12. rujna u Galeriji SC od 20 sati. Na izložbi će se autorskim serijama fotografija predstaviti Siniša Glogoški, Luka Kedžo, Davor Konjikušić, Neven Petrović, Petra Mrša, Borko Vukosav i Nikola Zelmanović. 

Izložba je rezultat cjelogodišnjeg studentskog rada na jednoj temi po vlastitom odabiru. Ispit se iz institucije seli u javni prostor Galerije SC te ispitna izložba postaje i svojevrsni ispit komunikacije s publikom. Organizator je izložbe Katedra za fotografiju, a mentorstvo potpisuju prof. Sandra Vitaljić i asistentica Jelena Blagović.

Mladi umjetnici publici će predstaviti razvoj svojih projekata kroz kratke prezentacije u petak 28. rujna u Galeriji SC, a izložba traje do subote 29. rujna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije