Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MGZ

Izložba fotografija 20 autora “Što je za nas Dubrava?”

Dubrava
arhiva
07.06.2012.
u 15:04

Asocijacija na Dubravu kod svakog je drugačija: kod jednih put do škole, park ili prijatelji, a kod drugih, vizura grada, sportski događaj ili ulica u kojoj stanuje

Izložba “Što je za nas Dubrava” otvara se u Muzeju grada Zagreba u utorak 12. lipnja. Cilj je izložbe bio prikupiti dokumentarnu građu o povijesti Dubrave, ali i pozvati stanovnike toga zagrebačkog kvarta da vlastitim fotografijama s motivima Dubrave odgovore na pitanje “Što je za vas Dubrava?”. Akciji se odazvala mahom mlađa generacija, a zastupljena su 20-orica autora. Motivi koje odabiru dio su svakodnevice, odraz doživljavanja okoline u kojoj žive pa prepoznaju teme koje su njima važne i zanimljive. Asocijacija na Dubravu kod svakog je drugačija: kod jednih put do škole, park ili prijatelji, a kod drugih, vizura grada, sportski događaj ili ulica u kojoj stanuje. Izložba traje do 15. srpnja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije