Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijave za kratke filmove

Iz Motovuna do nagrade Europske filmske akademije? Da, od ove godine!

Motovun
Promo
12.03.2019.
u 12:13

Prijaviti se mogu filmovi u trajanju od dvadeset minuta koji nisu stariji od 18 mjeseci

Motovun Film Festival objavljuje poziv za prijave filmova u kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 23. do 27. srpnja 2019. godine. Prijave se primaju do 15 . svibnja, preko platforme FilmFreeway.

Prijaviti se mogu filmovi u trajanju od dvadeset minuta koji nisu stariji od 18 mjeseci. Filmovi moraju biti hrvatske premijere. Selektor programa odabrat će dvadeset naslova koji će biti prikazani u natjecateljskom programu festivala.

Od ove godine Motovun Film Festival partner je nagrade za najbolji kratki film Europske filmske akademije. To znači da će europski film iz našeg programa po odabiru festivalskog žirija biti jedan od 20 filmova koji ulaze u konkurenciju za „europski Oscar“, prestižnu nagradu za najbolji kratki film godine Starog kontinenta.

U cilju promocije domaćih i regionalnih filmova i autora, Motovun Film Festival otvara mogućnost prijave filmova iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Kosova, Makedonije, Slovenije i Srbije bez naknade za prijavu.

Motovun Film Festival ne prima prijave za filmove u dugometražnim programima, koji se selektiraju na poziv.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije