Naslovnica Kultura

Iz Motovuna do nagrade Europske filmske akademije? Da, od ove godine!

Prijaviti se mogu filmovi u trajanju od dvadeset minuta koji nisu stariji od 18 mjeseci
12. ožujka 2019. u 12:13 0 komentara 50 prikaza
Motovun
Foto: Promo

Motovun Film Festival objavljuje poziv za prijave filmova u kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 23. do 27. srpnja 2019. godine. Prijave se primaju do 15 . svibnja, preko platforme FilmFreeway.

Prijaviti se mogu filmovi u trajanju od dvadeset minuta koji nisu stariji od 18 mjeseci. Filmovi moraju biti hrvatske premijere. Selektor programa odabrat će dvadeset naslova koji će biti prikazani u natjecateljskom programu festivala.

Od ove godine Motovun Film Festival partner je nagrade za najbolji kratki film Europske filmske akademije. To znači da će europski film iz našeg programa po odabiru festivalskog žirija biti jedan od 20 filmova koji ulaze u konkurenciju za „europski Oscar“, prestižnu nagradu za najbolji kratki film godine Starog kontinenta.

Motovun film festival Nagrada EFA Motovun otvorio put prema europskom Oscaru

U cilju promocije domaćih i regionalnih filmova i autora, Motovun Film Festival otvara mogućnost prijave filmova iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Kosova, Makedonije, Slovenije i Srbije bez naknade za prijavu.

Motovun Film Festival ne prima prijave za filmove u dugometražnim programima, koji se selektiraju na poziv.

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.