Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Festival u Opuzenu

Iz bogatog programa organizatori izdvajaju film "Zaslužena lekcija"

Andrea Zlatar Violić
pixsell
16.08.2013.
u 11:39

Španjolski film "Zaslužena lekcija" režirao je Ivan Ruiz Flores, a to je psihološka drama koja prikazuje koliko smo opsjednutosti vremenom i time stižemo li sve na vrijeme

Treći po redu Opuzen Film Festival počinje u ponedjeljak 19. kolovoza, a otvorit će ga ministrica kulture RH Andrea Zlatar Violić. Opuzen ove godine gledateljima nudi najbogatiji filmski program u Dalmaciji što prevedeno u brojke znači 3812 minuta europskog filma, tj. 75 filmskih naslova. Posebno se ističe hrvatska premijera španjolskog filma \"Zaslužena lekcija\", koju je režirao Ivan Ruiz Flores, psihološka drama koja prikazuje koliko smo opsjednutosti vremenom i time stižemo li sve na vrijeme.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije