Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trg maršala Tita
Povratak na članak

Ivo Josipović pozdravio 'novu epohu hrvatske glazbe' na otvorenju Muzičke akademije

Milan Bandić najavio je obnovu, uređenje hortikulture te garažu ispod HNK, baš poput one u Beču. I sve to za tri godine i za kandidaturu Zagreba za europsku kulturnu prijestolnicu

Komentari 2

TO
tom
11:54 01.10.2014.

josipović ni kao glazbenik ni kao političar nema NIKAKVE pozitivne osobne, radne niti moralne reference. sve je to jedna obmana i medijska farsa u kojoj su MEDIJI na položaj izgurali potpuno beskorisnu osobu. sada bi to još jednom. kao sada je josipović predsjednik republike. no prošlo je 5 dragocjenih godina, a cijeli josipovićev učinak svodi se samo na to da je - ZAUZIMAO MJESTO. netko drugi, pošten i sposoban, na poziciji predsjednika republike, učinio bi nešto pozitivno za svoje građane. ostavio neki trag. kod josipovića NEMA TRAGA!

VL
ZR
Zrakomlat
11:18 02.10.2014.

aj, nek ste poceli da radite na kulturi, makar pokusali.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.