Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Kultura Kazalište

Ivica Boban oživljava svoje Pozdrave s mladim glumcima

Ivica Boban ponovno stvara nov naraštaj glumaca, a na sceni su Andrej Dojkić, Sanja Drakulić, Nataša Kopeč, Marija Šegvić, Dinka Vuković, Slaven Španović i Ivana Zanjko
29. studenoga 2012. u 10:57 0 komentara 48 prikaza
Marija Šegvić
Foto: arhiva VL

Sjećate li se Kazališne radionice Pozdravi? Teatar Pozdravi ponovo je na sceni negdašnjega DDT-a, sada preimenovanog u Teatar na Trešnjevci Centra za kulturu Trešnjevka. U nedjelju 2. prosinca u 20 sati Ivica Boban predstavlja predstavu “Samo bez emocija!” koju je realizirala sa sedmero netom diplomiranih glumaca Akademije dramske umjetnosti u Zagrebu.

Kako preživjeti, kako se spasiti, kako dalje! Sve su to pitanja koja ti mladi ljudi postavljaju na početku svoje karijere. Ivica Boban ponovo stvara nov naraštaj glumaca koji će graditi svoj kazališni svijet na onome što su zatekli i što su im preci ostavili. Pozdravi se nikada nisu bavili prošlošću, Pozdravi se i sada bave sadašnjošću i budućnošću, pa ako sadašnjost možete podnijeti u životu, zašto je ne biste mogli podnijeti na pozornici, pita autorica.  

Smiješnim i gorkim pričama niza očuđujućih karaktera mladi glumci daju svoje tijelo i glas, svoje znanje i dar. Kroz urnebesnu montažu (ne)svakidašnjih lica oni se pitaju za njih i za nas: kako dalje i što sad? Što da radim? Kako da preživim i kako da se spasim…? Na sceni su Andrej Dojkić, Sanja Drakulić, Nataša Kopeč, Marija Šegvić, Dinka Vuković, Slaven Španović i Ivana Zanjko. 

Ako propustite premijeru, prva je repriza sutradan, 3. prosinca, u 21 sat, a možete ih vidjeti i 20. i 21. prosinca u 21 sat.

 

vraćamo sat
Noćas počinje zimsko računanje vremena: Evo što se još mijenja
RIT Croatia
PROMO
Svakodnevno mjerimo razinu sigurnosti na našim kampusima
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.