Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teatar na Trešnjevci

Ivica Boban oživljava svoje Pozdrave s mladim glumcima

Marija Šegvić
arhiva VL
29.11.2012.
u 10:57

Ivica Boban ponovno stvara nov naraštaj glumaca, a na sceni su Andrej Dojkić, Sanja Drakulić, Nataša Kopeč, Marija Šegvić, Dinka Vuković, Slaven Španović i Ivana Zanjko

Sjećate li se Kazališne radionice Pozdravi? Teatar Pozdravi ponovo je na sceni negdašnjega DDT-a, sada preimenovanog u Teatar na Trešnjevci Centra za kulturu Trešnjevka. U nedjelju 2. prosinca u 20 sati Ivica Boban predstavlja predstavu “Samo bez emocija!” koju je realizirala sa sedmero netom diplomiranih glumaca Akademije dramske umjetnosti u Zagrebu.

Kako preživjeti, kako se spasiti, kako dalje! Sve su to pitanja koja ti mladi ljudi postavljaju na početku svoje karijere. Ivica Boban ponovo stvara nov naraštaj glumaca koji će graditi svoj kazališni svijet na onome što su zatekli i što su im preci ostavili. Pozdravi se nikada nisu bavili prošlošću, Pozdravi se i sada bave sadašnjošću i budućnošću, pa ako sadašnjost možete podnijeti u životu, zašto je ne biste mogli podnijeti na pozornici, pita autorica.  

Smiješnim i gorkim pričama niza očuđujućih karaktera mladi glumci daju svoje tijelo i glas, svoje znanje i dar. Kroz urnebesnu montažu (ne)svakidašnjih lica oni se pitaju za njih i za nas: kako dalje i što sad? Što da radim? Kako da preživim i kako da se spasim…? Na sceni su Andrej Dojkić, Sanja Drakulić, Nataša Kopeč, Marija Šegvić, Dinka Vuković, Slaven Španović i Ivana Zanjko. 

Ako propustite premijeru, prva je repriza sutradan, 3. prosinca, u 21 sat, a možete ih vidjeti i 20. i 21. prosinca u 21 sat.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije