Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Kultura Film

Ivana Ivišić u upravnom odboru European Film Promotiona

U sklopu European Film Promotiona pokrenut je niz inicijativa među kojima je i program Shooting Stars u sklopu kojeg su velik uspjeh imale i hrvatske glumice Zrinka Cvitešić i Marija Škaričić
17. veljače 2011. u 12:01 0 komentara 61 prikaza
Ivana Ivišić

Članovi europske filmske promidžbene organizacije European Film Promotion (EFP) na jučerašnjoj općoj skupštini, za trajanja 61. međunarodnog filmskog festivala u Berlinu, izabrali su nove članove upravnog odbora. Među sedam odabranih članova svoje mjesto našla je i Ivana Ivišić, voditeljica odjela za međunarodnu suradnju i promociju Hrvatskog audiovizualnog centra.

Odbor se sastoji od sedam članova odabranih za mandat u trajanju od dvije godine. Predsjednicom je ponovno izabrana Éva Vezér (generalna direktorica Magyar Filmunió), dok je Claudia Landsberger (direktorica Nizozemskog filmskog instituta EYE) ostala na mjestu potpredsjednice EFP-a. Ponovno izabrani članovi upravnog odbora su Christian Juhl Lemche i Jaana Puskala, dok su novi članovi Ivana Ivišić, Rafael Cabrera i Martin Schweighofe.

Hrvatski audiovizualni centar od 1. siječnja 2009. postao je punopravni član European Film Promotiona (EFP), organizacije koja okuplja nacionalne promidžbene i izvozne filmske agencije trideset europskih zemalja, a s ciljem umrežavanja europskih nacionalnih filmskih organizacija na zajedničkim projektima i inicijativama koje doprinose što uspješnijoj promidžbi europskog filma i filmskih talenata u svijetu. U sklopu European Film Promotiona pokrenut je niz inicijativa među kojima je i program Shooting Stars u sklopu kojeg su velik uspjeh imale i hrvatske glumice Zrinka Cvitešić i Marija Škaričić.

 

Trčanje
STIŽE PRAVA ZIMA
Što napraviti da trčanje ostane aktivnost u kojem uživamo, a ne noćna mora
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.