Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zovite ju zemlja

Ivan Lutz objavio svoj prvi ZF roman

'lutz1_ve2_kul_110713'
''
11.07.2013.
u 16:18

Roman je objavila beogradska kuća "Čarobna knjiga". Uskoro će biti dostupan u web-shopu Superknjižare, a promocija u Slavonskom Brodu bit će na jesen

Fanovi znanstvene fantastike u Srbiji od ovog tjedna mogu kupiti prvi ZF roman \"Zovite ju zemlja\" Brođanina Ivana Lutza. Profesor fizike u brodskoj srednjoj školi član je ZF skupine Orion i Astronomskog društva Gea X. Njegove priče do sada su objavljivane u časopisima Marsonica i Sirius B. Kako sam kaže, hrvatski izdavači nisu zainteresirani za ovu tematiku iz pera domaćih autora pa je roman objavila beogradska kuća \"Čarobna knjiga\". Uskoro će biti dostupan u web-shopu Superknjižare, a promocija u Slavonskom Brodu bit će na jesen.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije