Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan u Operi
Povratak na članak

Ispred HNK danas još jedan prosvjed, a u HNK još jedan vrhunski koncert

Maestro Aleksandar Kalajdžić koji će večeras dirigirati na pozornici HNK u Zagrebu jako je zadovoljan suradnjom s upravom i Orkestrom HNK i najavljuje intenzivniju suradnju sa zagrebačkom Operom.

Komentari 2

VI
Veliki Ivica
18:12 26.03.2021.

Dragi Branimir, čovjek koji nije u stanju diplomirati muzikologiju, odlučio nas je počastiti sa još jednim člankom kojem je cilj uzdizati lik i djelo svog sponzora Dubravke Vrgoč. Nema šta, čovjek je kompetentan. Ne samo u glazbi i teatru nego i puno šire. Njegove kolumne čitaju i relevantni filozofi, sociolzi... Toliko je kompetentan. Dakle spominje prekrasnu sopranisticu Evelin Novak za koju uprava HNK Zagreb nije ni čula. To je bila produkcija HNK Varaždin i osobno znam tko stoji iza nje. Tako da dragi Branimire, osim što si besplatno bio na toplom i uživao u prekrasnom koncertu, ništa što si napisao nema poveznicu sa Dubravko Vrgoč i prosvjedom protiv nje. Isto tako intervjuiraš maestra Kalajđića (kojeg poštujem i cjenim) i navodiš da nije dirigirao u zagrebačkom HNK od intendature Mladena Tarbuka. Nevjerojatno. Samo što je velika Dubravka Vrgoč (po tebi velika) u svojoj sedmoj godini mandata. Šest godina PREKASNO. Zato prosvjed. Možda da joj daju još dva, tri mandata pa možda nešto ipak zajednički naučite. Iako za tebe je prekasno. Već desetljećima ideš na besplatne koncerte, o kojima pišeš osvrte (plaćene večerama ili novcem) i baš ništa ne znaš i uz to si amoralan.

VL
MA
marta22
15:10 26.03.2021.

Pofuk nije ni novinar ni glazbeni kritičar, već dobro plaćeni agitator!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.