Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Andrea Štaka:
Povratak na članak

Intimna drama "Cure" povezuje moje dvije domovine


Film koji je premijerno prikazan na filmskom festivalu u Locarnu spaja dramu o odrastanju u Dubrovniku i psihološki triler

Komentari 3

Avatar Ironman0105
Ironman0105
08:23 13.08.2014.

Ima li Staka pojma o tome kako su se Dubrovcani osjecali u vrijeme srpskih topovskih napada?

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
08:25 13.08.2014.

Uz put, ovo podsjeca na ideju mislim A. Jolie da snimi film o silovanoj bosanki koja se zaljubljuje u srbina koji ju je silovao. sramota

VL
AT
Atanazije
11:44 13.08.2014.

Malo mi idu na živce izbjeglice koje žive od svojeg izbjeglištva već desetljećima. Nađite si život i prestanite nas terorizirati s romanticiziranim užasima koje ste uspješno zaobišli u vlastitom životu. Zapadnjaci im dodjeljuju različite nagrade jer im je to egzotika, a i peru savjest zbog nezanimanja za rat na nekadašnjem jugoprostoru.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.