Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobjavljeni roman

Interliber: Roman 'Naročito ljeti' pobjednik VBZ-ova natječaja

interliber (1)
Davor Višnjić/PIXSELL
11.11.2011.
u 12:37

Ovo je nestvarno. Ne mogu vjerovati. Roman o djetinjstvu napisala sam za dvadeset dana – kaže književnica.

Pobjednik desetog VBZ-ova natječaja za neobjavljeni roman je rukopis "Naročito ljeti" pod šifrom safe_from_harm188, objavljeno je u petak u podne na Interliberu.

I premda je Boško Zatezalo, direktor VBZ-a, rekao da će se ime pobjednika doznati u ponedjeljak, nakon što se rukopisi sa šiframa otvore kod javnog bilježnika, uzvici oduševljenja na Velesajmu identificirali su sretnu dobitnicu nagrade, bivšu redaktoricu Glubusa Ankicu Tomić koja je trenutačno u otkaznom roku.

– Ovo je nestvarno. Ne mogu vjerovati. Roman o djetinjstvu napisala sam za dvadeset dana. To mi je prvi put da sam nešto napisala. Tema je moja obitelj, ima i politike, ali rata nema – rekla je okupljenim novinarima uzbuđena laureatkinja koju još treba potvrditi javni bilježnik iz Velike Gorice.

Ključne riječi

Komentara 2

KU
kukuriku
14:16 11.11.2011.

..a zasto se uopcé tiskaju -knjige ?

DU
Deleted user
17:33 13.11.2011.

R. Riemen, J. Ziegler, zadnja od Zafona, G. G. Márquez.....za dalje se novaca nije imalo.... :/ prošetali i dvojica uočljivih; jedan mali čupavi, drugi visoki sa šeširom na glavi (Jergović i Tomić)..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije