Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
National Geographic

INmusic festival među tri najbolja svjetska festivala

INmusic
Sanjin Strukić/Pixsell
04.05.2013.
u 13:33

Ime INmusic festivala nalazi se u društvu Sunrise festivala iz Velike Britanije te brazilskog Sónar Sao Paulo festivala.

Veliko međunarodno priznanje ponovno stiže na adresu najvećeg hrvatskog open air festivala. Jedan od najuglednijih i najcjenjenijih svjetskih magazina National Geographic Traveller s dugom tradicijom u istraživanju novih i zanimljivih svjetskih lokacija, u svom najnovijem svibanjskom tiskanom izdanju među tri ljetna glazbena festivala koja svakako treba posjetiti ističe upravo zagrebački INmusic festival! U članku koji preporučuje ljetna događanja diljem svijeta te države koje turistima i putnicima nude nešto novo i zanimljivo, ime INmusic festivala nalazi se u društvu Sunrise festivala iz Velike Britanije te brazilskog Sónar Sao Paulo festivala. Naglašena je etabliranost INmusic festivala u odnosu na druge hrvatske glazbene festivale, a ističe se i izniman ovogodišnji lineup te privlačna lokacija održavanja festivala koja zbog blizine centra glavnog hrvatskog grada omogućuje brojne dodatne pogodnosti.

Osim dolaska na INmusic festival, preporučuje se i posjet francuskim poljima lavande ili avanturističko ljetovanje na Aljasci, uživanje u talijanskoj operi ili pak egzibicionistička biciklistička vožnja središtem Londona, a za one mirnijeg duha preporuča se posjet Stonehengeu tijekom ljetnog solsticija ili bezbrižno odmaranje na australskom jazz festivalu.

Podsjetimo da je INmusic festival ove godine uvršten i na popis 10 najboljih svjetskih festivala uglednog američkog The Huffington Posta, 10 najboljih europskih festivala poznatog britanskog travel portala GlobalGrasshopper te španjolskog travel portala Tripteria, 7 najboljih svjetskih festivala američkog travel portala Travelfreak, a nalazi se i na popisima najboljih festivala ostalih međunarodnih internetskih portala specijaliziranih za lifestyle i putovanja kao što su Lifestyle Mirror, Travel daily UK, Travelbite, Statravel itd. Prošle je godine INmusic festival uvršten na popis 50 najboljih svjetskih festivala jedne od najvećih medijskih kuća CNN, a London Times ga je smjestio na svoj popis 20 najboljih u Europi.

Svoj su nastup na ovogodišnjem INmusic festivalu potvrdili Arctic Monkeys, Iggy and the Stooges, Basement Jaxx, Bloc Party, Editors, NOFX, Airbourne, Stealing Sheep, Team Ghost, Atheist Rap, Dikta, A Toys Orchestra, Mile Me Deaf, Rangleklods, Dosh Lee, She Loves Pablo te Radio Aktiv.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije