Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trump o Oscarima
Povratak na članak

'Imamo previše problema s Južnom Korejom, a još im damo nagradu. I Brad Pitt glumi mudricu.'

Predsjednik SAD-a Donald Trump nije zadovoljan ovogodišnjom dodjelom nagrada Oscar.

Komentari 17

DU
Deleted user
18:40 21.02.2020.

Predsjednik Trump koristi provokaciju kao PR i to je njegov stil.Ovi sto ga proglasavaju rasistom i pljuju po njemu su vjetojatno 10x gori ekstremisti od Trumpa po svakom pitanju.Neoliberalni lijevi ekstremizam je jednako opasan kao i onaj desni.To su dva pola istog zlog magneta.

VL
SH
Shalan
18:44 21.02.2020.

Trumpir, Parazit je dobar film. Režiser je socijalist, ali ne slijep poput europskih i američkih leftarda. A politički govori holivudskih "zvijezda" su već odavno prestali zanimati ikog, niti ih tko smatra uzorima ikom i ičem. Imaju svoj "teritorij" u kojem caruju silovanja, pedofilija, licemjerje,#me too histerija... Producentima se sudi, glumce se zatvara, pedofili se vješaju po zatvorima, glumice priznaju da su "više puta silovane" od istih rugoba za uloge, druge se prave da nisu i nisu znale. Taj Hollywood, to je leglo gluposti, zla i gadosti.

VL
AA
Aaa
18:40 21.02.2020.

Pa ne dodjeljuje se nagrada za najboljeg trgovinskog partnera nego za najbolji film...

VL
DU
Deleted user
20:03 21.02.2020.

Prva crnkinja koja je dobila Oscara je Hattie Daniels. Dobila ga je za ulogu sluskinje u Prohujalo s Vihorom. Hollywood onomad nije htio da uopce dolazi na dodjelu ali je Clark Gable koji glumi jednog od glavnih likova Rhetta Butlera javno podrzao Daniels i rekao da ce osobno bojkotirati ukoliko ne promjene stav, ali naravno nasem novinarcicu je to rasisticki film.

VL
MA
mare0801
13:05 24.02.2020.

Trijumf "Parazita" je kulturni događaj godine, kojim se Akademija "oprala" od često vrlo neobjektivnih odluka.

VL
PR
prajdali100
21:46 21.02.2020.

Kakve veze ima filmska umjetnost sa trgovinom ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.