Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivica Ivanišević
Povratak na članak

Ideološki potomci kvislinga koji su prodali Dalmaciju htjeli bi biti narodni heroji, a zapravo su izdajnički šljam

”Splićani se vole hvaliti da su, zaslugom Marka Marulića, kolijevka hrvatske pismenosti, a žive kao onaj anonimni obućar iz poslovice “u postolara najgore postole”. Što je najgore, većinski su zadovoljni svojim životom u kojemu nema mjesta za književnost. U tom smislu Splićani nisu iznimka, nego prije tipični Hrvati” tvrdi splitski književnik

Komentari 1

LL
lijepa_li si
10:44 29.04.2022.

ma ivica je izvrstan kritičar. nakon pročitanih 10-20 stranica zna čovjek jel knjiga vrijedi išta! malo je takvih. ivica ne kupuje knjige, dobiva ih od nakladnika, ante, borisa, vanje, miljenka...ivica je izvrstan kritičar, ivica je pročitao skoro stotinu knjiga, ivica je pravi drug.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.