Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slušali smo novi album "Kavern"
Povratak na članak

Iako živi u Nizozemskoj, Štulić je ostao zatočen u mentalnoj spilji

Radi se o Štulićevom "toku svijesti", bujici istočenoj u zanosu i izolaciji u koju, čini se, ne proviruje previše stvarnosti ili barem sadašnjosti. Nema tu niti govora o albumu, jer radi se o prilično neartikuliranim snimkama u kojima red pjevanja zamijenjuje red gitarističkih sola

Komentari 6

PA
Pahor
13:17 30.08.2022.

Iako sam u ono vrijeme bio na koncertima u Kulusicu, nakon vremenskog odmaka valja biti iskren i reci, to je bilo lose i ostalo lose. Samo u onom veselom trenutku kada su se odksrinula vrata novog vala, to je moglo proci zato sto smo gutali sve i bili nekriticni. Ovo sad vise nije lose, to je jadno, ma nije cak ni jadno nego jos gore. Tuzno .

VL
PA
Pahor
13:12 30.08.2022.

Tuga i jad a ne album

VL
LL
lijepa_li si
13:04 30.08.2022.

vrlo sam zabrinut. nitko ne viče...johny, vrati se!

VL
BE
Beba
08:44 01.09.2022.

Vrati se, ali u Beograd. Preko njega si i dezertirao kad je trebalo braniti, ili makar pjevati za domovinu.

VL
Avatar patkovic
patkovic
22:47 30.09.2022.

ipak je pokazao ogromnu snagu, snimcu su samo prijedlog a ne finalni proizvod - da se ozbiljno snimi i okupi bend pomeo bi konkurenciju da svira samo ove pjesme

VL
DE
Dezider
13:38 02.09.2022.

Novi val - loši svirači, ništa bolji pjevači, a pjesme tako-tako.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.