Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korona i opera

I ruska sopranistica Anna Netrebko završila u bolnici zbog korone

Anna Netrebko u bečkoj Državnoj operi
Foto: Denis Derk
VL
Autor
Denis Derk
18.09.2020.
u 09:11

U bolnici će jedna od naslavnijih opernih zvijezda današnjice provesti i današnji rođendan

Operna zvijezda Anna Netrebko završila je u bolnici zbog korone, vijest je koja je jučer odjeknula svjetskim medijima. U bolnici će ruska sopranistica danas proslaviti i svoj četrdeset i devetu rođendan. Zbog njene, ali i bolesti ruskog basa Ildara Abdrazakova, otkazane su izvedbe Verdijeve opere "Don Carlos" u  moskovskom Boljšoj teatru.

Anna Netrebko sama je obavijestila javnost o svojoj bolesti, objavom na svom facebook profilu. Pri tome je napisala da joj muž, tenor Jusif Eyvazov nije zaražen, a da je dobro i njen sin Tiago. Pjevačica se nalazi u moskovskoj bolnici. 

Još prošlog mjeseca, velika zvijezda svjetske operne scene nastupila je na ljubljanskom ljetnom festivalu, zajedno sa suprugom.  Koncert je održan u središtu Ljubljane. 

Još se ne zna hoće li sopranistica nastupiti na najavljenom koncertu u listopadu u njujorškom Metropolitanu. Za studeni i prosinac najavljeni su i njeni nastupi u ulozi Puccinijeve Tosce u Munchenu i Beču. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije